Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Krachtig Online lanceert innovatief netwerkevent met o.a. Céline Van Ouytsel - 25/10 Laakdal

'KRACHTIG NETWERKEN'
URL

Op woensdag 25 oktober verwelkomt Krachtig Online 100 ondernemers uit heel België op hun eerste 'KRACHTIG NETWERKEN' evenement bij Domein De Vesten in Laakdal.

Dit innovatieve netwerkevenement combineert inspirerende gastsprekers zoals Céline van Ouytsel met een gestructureerd doorschuifsysteem.
Bezoekers kunnen ook kennismaken met de nieuwste telg van de Ssangyong-familie…de Torres, een hyper moderne SUV van het Koreaanse merk.

“Het belooft een interessante, maar ook plezante dag te worden,” zegt Céline Van Ouytsel. Krachtig Online introduceert een vernieuwend netwerkevent in een gestructureerde omgeving die specifiek is ontworpen voor doeltreffendheid en groei.
Het evenement bestaat uit vijf dynamische netwerksessies afgewisseld door presentaties van drie gastsprekers : Céline van Ouytsel, Caressa Timmermans en Jef Verheijen.

Deze experts zullen dieper ingaan op het belang van online zichtbaarheid, de impact van influencer marketing en subsidies.

Daarnaast voegt Krachtig Online een uniek element toe aan het traditionele netwerkformat: elke tafel heeft een thema dat tijdens de eerste vijf minuten van de sessie centraal staat.

Op deze manier zoeken ondernemers naar gemeenschappelijke interesses. Onderzoek toont aan dat zakendoen succesvoller is wanneer zakenpartners weten dat ze gemeenschappelijke interesses hebben.

Bezoekers kunnen met hun ticket een hele dag genieten van een doorlopende catering en lokaal gemaakte delicatessen.

De gastsprekers:

  • Céline Van Ouytsel over Influencer Marketing: Miss België 2020 en influencer, Céline Van Ouytsel, zal haar 'expertise delen' over de impact en kansen van influencer marketing.
  • Caressa Timmermans over het belang van online zichtbaarheid: Caressa Timmermans, specialist in Personal & Employer Branding, zal deelnemers meenemen in de wereld van online zichtbaarheid en het belang hiervan.
  • Jef Verheijen over subsidiedossiers voor KMO’s: Jef Verheijen van Subsidienetwerk duikt dieper in de beschikbare subsidies voor Belgische bedrijven.

Praktische Informatie:

Kanaalweg 6, Laakdal, België

'KRACHTIG NETWERKEN'

Deel dit artikel